Kalrayan Hills

Onsdagen bød på heldagsudflugt til Kalrayan Hills – et fantastisk smukt bjergområde, hvor man for en stund (næsten) glemmer alt affaldet, trafikken og støjen. Vi skulle besøge to skoler, der begge havde arrangeret flere forskellige aktiviteter: Elementary School viste indslag fra deres English+ program med Old Mac Donald Had a Farm og en historie med abekatte, der faldt ned så deres mor måtte ringe til lægen. Det er forunderligt at høre deres indisk-engelske, som de lærer totalt udenad.

På High School skulle vi selv hjælpe til med at skrive velkomst-hilsenen i sandet foran indgangen, male et Dannebrogsflag, afsløre plakater med forskellige visdomsord – og minsandten om ikke også vi skulle hjælpe med at plante blomster. SÅ meget arbejde har vi da aldrig lavet på én dag! 🙂 Dernæst var der fremvisning af et nyt computerrum – inspektøren, Ravi, er særdeles dygtig; også til at skaffe donationer og få tingene ført ud i livet, så skolen er allerede blevet hævet væsentligt i standard på den korte tid, han har været der. Frokosten blev indtaget på palmeblade, og efterfølgende var der taler og rundvisning. En herlig dag, som bestemt var 5 timers køretur værd.

Vel hjemvendt til Siloam besøgte vi lige kirken, som ligger på området – og nu skal der så pakkes til hjemturen, der starter i morgen. Først skal vi dog lige til morgensamling på en skole i Thiruvannamalai, besøge vores første skole i Somasipadi og have frokost i Timothy Centre, som er ALC’s hovedkvarter i storbyen. Og SÅ går turen ellers mod Chennai Airport, hvorfra vi letter mod Mumbai og Amsterdam kl. 22 🙂