4 skolebesøg og en åndeuddrivelse

Fredagsprogrammet var tæt pakket… Hele 4 skoler skulle besøges – startende med morgensamling på en byskole umiddelbart i nærheden af vores guesthouse, og hernæst en virkelig fattig skole med større elever (men hvor der dog var sat et projekt med undervisning på tablets i gang) – her var der behov for mange hjælpende hænder.

Efter frokost vendte vi bilerne mod oplandet og nogle små skoler, hvor der var forberedt fantastisk flotte forestillinger. Blandt andet var der hoppende og syngende frøer, Pete the Cat var blevet væk, traditionel indisk sang, samt showdans i traditionel indisk stil med flotte kostumer.

På den første skole var der var én headmaster og to lærere; sidstnævnte kendte vi hver især fra tidligere – Johannes, der er Sundars søn, og Jennie, som tidligere har arbejdet på ALCs hovedkvarter. På den sidste skole i Parikkal, ramte cyklonen Thane hårdt for år tilbage, og på dette tidspunkt donerede Skæve sogn akut et helt nyt tag, så undervisningen kunne genoptages. Dejligt at se, at pengene falder på et tørt sted (bogstaveligt talt).

På hjemturen gjorde vi stop ved et hindutempel, hvor en uddrivelse af onde ånder var i fuld gang – og så skulle vi altså lige shoppe amok også; så nu sidder de forretningsdrivende i Tirukoilurs handelsstandsforening formentlig og gnider sig i hænderne 🙂

I morgen skal vi på ægte ferie! Nemlig udflugt til den gamle danske koloni Trankebar, hvor vi skal overnatte på hotel, og søndag til Pondicherry; en gammel fransk koloni… Vi glæder os! 🙂