Indvielse af vores nye klasselokaler

I dag har vi oplevet at være konger og dronninger.

Dagen begyndte med at Kirsten, Mette og Tove blev klædt på som indiske kvinder. De blev rigtig flotte og vakte stor beundring hos de rigtige indiske – altså dem med den brune hud.

Inden afgang så vi lidt af pigernes håndarbejder. Der var både hæklede og strikkede huer og halstørklæder og andre ting fremstillet af forskelligt plastik. Senere viste Epzi (som har været på besøg hos os for et par år siden) og 2 andre kvindelige engelsklærer hvordan de underviser både børn og andre engelsklærere.

Så blev det tid til afgang til den store ceremoni med indvielse af klasselokalerne i Sandapettai. Det er de 2 klasseværelser, kirken har betalt på de sidste 4 års projekt. Med masser af taler; herunder Biskoppen og Executive Director for skoleprojektet, samt flot dans af børnene, blev lokalerne indviet på bedste manér. Det var et stort øjeblik, som vi har glædet os til længe – og der var begejstring hele vejen rundt. Ca 300 fotos senere kunne vi gå en lille tur i området og besigtige vores nye bygning på afstand – en herlig og uforglemmelig oplevelse.

Tilbage på Siloam skulle der afholdes traditionelle indiske møder med skolefolkene og biskoppens folk. Der er mange lovprisninger, man skal igennem, før man kommer til sagens kerne – men med lidt tålmodighed  kommer man langt!

I morgen går turen til tre forskellige skoler, og til aften er vi inviteret hjem til Mr. Deivaneethi, som er den øverste leder i skoleprojektet.